Oh my nails - French manicure

nageltrends voorjaar 2022

Hij is back: De french manicure. Als dit je niet aan de jaren '90 doet denken, dan weten wij het ook niet meer!

Je mag je uitleven met allerlei kleuren. Of je nou voor gouden of neon nageltips gaat of toch voor een klassiek wit randje, alles kan! Ook zie je veel nagels die eerst in een effen of degrade tint zijn gelakt, waarna er een vlakje in een lichtere tint overheen wordt gekwast, zonder de randjes te raken. Weet jij al in welke kleurencombi je jouw french manicure gaat lakken?

Nude

Bron: @willwork4glitter

Ga voor een verzorgde, natuurlijke uitstraling en kies voor klassieke nude en lichtroze tinten. Minimalistische en naturel-ogende nagels zijn een echte trend. Ook een french manicure is perfect voor dit voorjaar, eventueel met een subtiele nail art. Een voordeel van deze trendkleur is dat uitgroei minder opvalt!

moma-heart
NailPerfect UPVOTED Soak Off Gelpolish #216 Almost Naked 15ml
10%
(€ 13,02   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Blauw

Bron: @amberjhnails

Ook blauw is een populaire kleur die we veel gaan zien, vooral de lichtere en pastelkleurige blauwtinten. Kies je toch voor donkerblauw? Zorg dan dat je deze kleur combineert met een lichtere kleur blauw of verwerk deze kleuren samen in een mooi nail art design.

Neon

Knalkleuren mogen gezien worden! Deze heldere kleuren zien er super hip en verfrissend uit en springen direct in het oog. De neonlook is geschikt voor elke nagellengte en –vorm en geven nagels net dat beetje extra. Neonkleuren zijn ideaal om speciale effecten op de nagel te creëren.

moma-heart
Orly Nagellak Melt your Popsicle 18ml
10%
(€ 13,49   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Astonishing Gelosophy 072 10-SPEED 15ml
(€ 15,67   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Direct aan de slag!

Professionele nagelproducten shop je natuurlijk bij Haibu! Of je nou professioneel nagelstylist bent of bij jezelf de mooiste nagels creëert, bij Haibu vind je alles wat je nodig hebt zodat je direct aan de slag kunt.

Deel deze blog